Naar boven
  • Op een werkdag voor 21.00 besteld, morgen in huis
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Gratis verzending boven €50
  • Bel ons op: 0593-525030

Summum

Summum

Summum: Amsterdamse nuchterheid


Het Nederlandse modelabel Summum is in 1998 in het leven geroepen door Jos en Jorien Wijker. Inmiddels kent het merk internationale allure. Met de Amsterdamse nuchterheid hebben deze ontwerpers een modelabel neergezet voor de vrouw die weet wat ze wil. Op een eigentijdse, creatieve en originele manier worden collecties meerdere malen per seizoen gepresenteerd.

Een verrassende collectie van Summum


Zowel de stoere als vrouwelijke kant komen terug in de verschillende ontwerpen. Ook lief en edgie worden samen gecombineerd tot een herkenbaar handschrift. Summum weet op een gedurfde manier deze verschillende stijlen, stoffen en kleuren te verwerken tot een verrassende collectie. Wil je meer weten over Summum? Lees dan onze blog. En wil je onze favorieten zien, kijk dan eens bij de Shoebox-Looks.

Meer van Summum…


De verschillende collecties bestaan uit unieke items als jurken, blouses, blazers en broeken. Ben je nieuwsgierig geworden naar meer van Summum? Kijk online of laat je verrassen en inspireren in één van onze filialen van de Shoebox in Beilen en Meppel. De collectie online kan verschillen van onze collectie in de winkel. Mocht je vragen hebben, laat het ons weten.


Summum en andere mooie fashion merken shop je bij Shoebox Mode