Blog

Ontdek de Nederlandse Elegantie: Summum, Waar Unieke Prints Samenkomen Ontdek de Nederlandse Elegantie: Summum, Waar Unieke Prints Samenkomen
Door Lianne - 14 november 2023
In de wereld van mode is er iets magisch aan het dragen van kleding die niet alleen stijlvol is, maar ook een verhaal vertelt. Summum, een trots Nederlands merk, vangt deze essentie perfect met zijn onderscheidende ontwerpen en unieke prints. Laten we duiken in de wereld van Summum en ontdekken waarom dit merk zo geliefd is.
Lees meer
Winter mode 23/24 Winter mode 23/24
Door Lianne - 25 augustus 2023
Lees meer
Fabienne Chapot - Mont Chapot Fabienne Chapot - Mont Chapot
Door Anouk - 10 oktober 2022
Mount Chapot Voor deze herfst/winter '22 collectie nemen we je mee op een wandeling naar boven op Mount Chapot. De bergen hebben meer dan op het eerste gezicht lijkt: een plek op aarde die een miljoen verhalen kan vertellen, duizenden jaren geleden gevormd, maar nog steeds rijk aan leven en inspiratie.
Lees meer
Let's Rethink Fashion - 10Days Let's Rethink Fashion - 10Days
Door Anouk - 15 november 2021
10Days geloofd in het maken van duurzame kleding, gemaakt om eindeloos lang mee te gaan. De ontwerpen van 10Days zijn daarom tijdloos en van hoge kwaliteit. Gemaakt van milieuvriendelijke materialen en geproduceerd onder verantwoorde arbeidsomstandigheden.
Lees meer