Blog

Fabienne Chapot – Secrets in the Sun Fabienne Chapot – Secrets in the Sun
23 januari 2023
Wij krijgen helemaal een - vintage meets bohemian vibes - wanneer we naar de nieuwe collectie van Fabienne Chapot kijken. De collectie draait dan ook om de 60s & 70s, met het thema”: ‘Secrets in the Sun’. De gedachte bij de collectie is de rustige en ongerepte vakantielocaties die bezocht worden door glamoureuze feestgangers. De stoffen zijn van katoen en linnen met veel felle kleuren en drukke prints.
Lees meer
Summum - Spring is early Summum - Spring is early
Door Lianne - 06 december 2022
De lente is vroeg bij Summum Woman en daar houden we van. Haal de vrolijke en lichte kleuren maar in huis.
Lees meer
Fabienne Chapot - Mont Chapot Fabienne Chapot - Mont Chapot
Door Anouk - 10 oktober 2022
Mount Chapot Voor deze herfst/winter '22 collectie nemen we je mee op een wandeling naar boven op Mount Chapot. De bergen hebben meer dan op het eerste gezicht lijkt: een plek op aarde die een miljoen verhalen kan vertellen, duizenden jaren geleden gevormd, maar nog steeds rijk aan leven en inspiratie.
Lees meer
Summum - Winter is coming up. Summum - Winter is coming up.
Door Anouk - 07 oktober 2022
De winter komt eraan, dus tijd om je garderobe op te fleuren met wat pluizige, glinsterende en glanzende items. Zorg ervoor dat je de show steelt met je nieuwe heldere outfits tijdens de donkere en koude dagen!
Lees meer
Maak het lekker warm met wol ! Maak het lekker warm met wol !
Door Anouk - 04 oktober 2022
Wol… de één wil niet anders en de andere zegt nee doe mij maar niet.. Shoebox Mode laat je graag beter kennis maken met wol en hoe je wol het beste kunt wassen en verzorgen. Zo gaat jouw warme item langer mee !
Lees meer
Trend Blog Najaar '22-23 Trend Blog Najaar '22-23
Door Anouk - 01 september 2022
Het is echt zo ver… het weer slaat om. De dagen worden weer korter en kouder.. Tijd voor een nieuwe look, nieuwe kleuren & comfortabele items.
Lees meer
Voorjaar - zomer 2022 Voorjaar - zomer 2022
Door Anouk - 31 januari 2022
Wat zijn de trends voor dit voorjaar? Welke kleur moet jij hebben dit seizoen ? Je leest er alles over in deze blog !
Lees meer
Let's Rethink Fashion - 10Days Let's Rethink Fashion - 10Days
Door Anouk - 15 november 2021
10Days geloofd in het maken van duurzame kleding, gemaakt om eindeloos lang mee te gaan. De ontwerpen van 10Days zijn daarom tijdloos en van hoge kwaliteit. Gemaakt van milieuvriendelijke materialen en geproduceerd onder verantwoorde arbeidsomstandigheden.
Lees meer