Blog

Winter mode 23/24 Winter mode 23/24
Door Lianne - 25 augustus 2023
Lees meer
10Days - Summer ready! 10Days - Summer ready!
Door Isa - 03 mei 2023
De zomer komt eraan en bij de Shoebox en Outside The Box vinden we het belangrijk dat iedereen met een goed gevoel de winkel uit loopt. Daarom zijn we altijd op zoek naar merken die net als wij een positief gevoel uitstralen. Het merk 10Days is daar een perfect voorbeeld van.
Lees meer
Fabienne Chapot - Floret Fabienne Chapot - Floret
Door Isa - 05 april 2023
Floret is een van de vier verschillende kleurthema's. Als we kijken naar de kleuren van het thema Floret valt het je vast op dat het erg vrolijke en zomerse tinten in zitten. Bij wie past dit nou beter als Fabienne Chapot? Wij zouden het niet weten...
Lees meer
Summum - EnJOY your personal style! Summum - EnJOY your personal style!
Door Isa - 23 maart 2023
Joy, het zegt je vast nog niks. Het is een kleurthema met een mooi en rustig kleurenbeeld waarvan het kleurenpalet bestaat uit zachte vanille en bruin tinten. Met een grijs-blauwe kleur die voor een frisse toevoeging zorgt en een bruin -rode tint als contrastkleur. Joy is een veilig thema en dit spreekt veel mensen aan!
Lees meer
Fabienne Chapot – Secrets in the Sun Fabienne Chapot – Secrets in the Sun
23 januari 2023
Wij krijgen helemaal een - vintage meets bohemian vibe - wanneer we naar de nieuwe collectie van Fabienne Chapot kijken. De collectie draait dan ook om de 60s & 70s, met het thema”: ‘Secrets in the Sun’. De gedachte bij de collectie is de rustige en ongerepte vakantielocaties die bezocht worden door glamoureuze feestgangers. De stoffen zijn van katoen en linnen met veel felle kleuren en drukke prints.
Lees meer
Summum - Spring is early Summum - Spring is early
Door Lianne - 06 december 2022
De lente is vroeg bij Summum Woman en daar houden we van. Haal de vrolijke en lichte kleuren maar in huis.
Lees meer
Fabienne Chapot - Mont Chapot Fabienne Chapot - Mont Chapot
Door Anouk - 10 oktober 2022
Mount Chapot Voor deze herfst/winter '22 collectie nemen we je mee op een wandeling naar boven op Mount Chapot. De bergen hebben meer dan op het eerste gezicht lijkt: een plek op aarde die een miljoen verhalen kan vertellen, duizenden jaren geleden gevormd, maar nog steeds rijk aan leven en inspiratie.
Lees meer
Summum - Winter is coming up. Summum - Winter is coming up.
Door Anouk - 07 oktober 2022
De winter komt eraan, dus tijd om je garderobe op te fleuren met wat pluizige, glinsterende en glanzende items. Zorg ervoor dat je de show steelt met je nieuwe heldere outfits tijdens de donkere en koude dagen!
Lees meer
Maak het lekker warm met wol ! Maak het lekker warm met wol !
Door Anouk - 04 oktober 2022
Wol… de één wil niet anders en de andere zegt nee doe mij maar niet.. Shoebox Mode laat je graag beter kennis maken met wol en hoe je wol het beste kunt wassen en verzorgen. Zo gaat jouw warme item langer mee !
Lees meer
Trend Blog Najaar '22-23 Trend Blog Najaar '22-23
Door Anouk - 01 september 2022
Het is echt zo ver… het weer slaat om. De dagen worden weer korter en kouder.. Tijd voor een nieuwe look, nieuwe kleuren & comfortabele items.
Lees meer
Voorjaar - zomer 2022 Voorjaar - zomer 2022
Door Anouk - 31 januari 2022
Wat zijn de trends voor dit voorjaar? Welke kleur moet jij hebben dit seizoen ? Je leest er alles over in deze blog !
Lees meer
Let's Rethink Fashion - 10Days Let's Rethink Fashion - 10Days
Door Anouk - 15 november 2021
10Days geloofd in het maken van duurzame kleding, gemaakt om eindeloos lang mee te gaan. De ontwerpen van 10Days zijn daarom tijdloos en van hoge kwaliteit. Gemaakt van milieuvriendelijke materialen en geproduceerd onder verantwoorde arbeidsomstandigheden.
Lees meer