Naar boven
Shop Rino & Pelle bij Shoebox Mode
Shop Rino & Pelle bij Shoebox Mode

Rino&Pelle bij Shoebox Mode

(31) (31 artikelen)
Rino & Pelle Bij Shoebox Mode verkopen we natuurlijk het in 1987 opgerichte Rino&Pelle. Het merk begon met een duidelijke filosofie om hoogwaardige leren jassen voor een scherpe prijs op de markt te brengen. Binnen vijf jaar was Rino&Pelle gegroeid tot een internationaal bedrijf dat inmiddels wijds bekend staat om haar leren jassen en accessoires.

De jassen zijn gemaakt van de mooiste leersoorten, dat voel je gelijk. En let ook op de details, mooie ritsen en leuke stiksels. Wij verkopen een groot assortiment aan jassen van Rino&Pelle en voor elke jas hebben we een bijpassende sjaal. Wist je dat we ook asseccoires, zoals kussens van Rino&Pelle hebben? Werp eens een blik op deze zachte collectie.

Rino&Pelle bij Shoebox Mode


Bij Shoebox Mode verkopen we natuurlijk het in 1987 opgerichte Rino&Pelle. Het merk begon met een duidelijke filosofie om hoogwaardige leren jassen voor een scherpe prijs op de markt te brengen. De leren jassen worden gekenmerkt door een goede pasvorm en modieuze uitstraling. Binnen vijf jaar was Rino&Pelle gegroeid tot een internationaal bedrijf dat inmiddels wijds bekend staat om haar leren jassen en accessoires.

Door haar modieuze en eigentijdse handschrift is Rino&Pelle een grote toevoeging in de Nederlandse modewereld. En ook nu zijn de ontwerpers van Rino & Pelle er in geslaagd weer een prachtige collectie te maken. De jassen zijn gemaakt van de mooiste leersoorten, dat voel je gelijk. En let ook op de details, mooie ritsen en leuke stiksels. Wij verkopen een groot assortiment aan jassen van Rino&Pelle en voor elke jas hebben we een bijpassende sjaal. Wist je dat we ook asseccoires, zoals kussens van Rino&Pelle hebben? Werp eens een blik op deze zachte collectie.

Rino&Pelle snel in huis


Rino & Pelle bestel je gemakkelijk via onze webshop. Bestel je op werkdagen voor 16.00 uur, dan heb je het de volgende werkdag al in huis. Wil je liever persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag. 

✔ Voor 16:00 besteld = de volgende (werk)dag in huis
✔ Gratis verzending bij een bestelling boven de €75,-
✔ 14 dagen retourrecht

Shoebox
Brinkstraat 36
9411 KN Beilen
Tel: 0593 525 030

Outside The Box
Brinkstraat 47
9411 KL Beilen
Tel: 0593 543 521