Naar boven
  • Op een werkdag voor 22.00 besteld, morgen in huis
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Gratis verzending boven €50
  • Bel ons op: 0593-525030

Rino & Pelle

Rino & Pelle

Internationaal leder bedrijf: Rino&Pelle

Het in 1987 opgerichte Rino&Pelle begon met een duidelijke filosofie om hoogwaardige leren jassen voor een scherpe prijs op de markt te brengen. De leren jassen worden gekenmerkt door een goede pasvorm en modieuze uitstraling. Binnen vijf jaar was Rino&Pelle gegroeid tot een internationaal bedrijf dat inmiddels wijds bekend staat om haar leren jassen en accessoires.
 

Rino&Pelle, een grote collectie

Door de grote collectie en verschillende ontwerpen zit er voor elke vrouw een geschikte jas bij voor een goede prijs. Tegenwoordig maakt Rino&Pelle ook andere mode items en timmert zij als merk aan de weg. Door haar modieuze en eigentijdse handschrift is Rino&Pelle een grote toevoeging in de Nederlandse modewereld. En ook nu zijn de ontwerpers van Rino & Pelle er in geslaagd weer een prachtige collectie te maken. De jassen zijn gemaakt van de mooiste leersoorten, dat voel je gelijk. En let ook op de details, mooie ritsen en leuke stiksels. 


Meer van Rino&Pelle…


Ben je ook nieuwsgierig naar meer van Rino&Pelle? Neem een kijkje bij de Shoebox in Beilen en laat je daar verrassen, inspireren en adviseren. Voor vragen mag je altijd met ons contact opnemen.


Rino & Pelle en andere mooie fashion merken shop je bij Shoebox Mode