Naar boven
  • Op een werkdag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €50
  • Bel ons op: 0593-525030

Piedi Nudi

Piedi Nudi

Liefde en vakmanschap

Het merk Piedi Nudi is perfect voor de moderne vrouw, de schoenen zijn eigentijds, uniek en modieus. Groot voordeel van dit merk is dat zij altijd een uitneembaar voetbed in de schoenen hebben en daardoor goed te dragen zijn met uw eigen voetbed. De combinatie van liefde voor schoenen en vakmanschap zie je gelijk terug in de collectie. Ze gebruiken altijd de mooiste leersoorten.
       

3 generaties ontwerpers

Het ontwerpteam bestaat uit 3 generaties, allemaal met passie voor vakmanschap en stijl. Schoenontwerper Marc Teunissen ontwerpt samen met zijn opa en vader de collectie. Ze hebben liefde voor schoenen en oog voor detail. Al vanaf het begin staat bij het ontwerpen van de collectie comfort en kwaliteit voorop. Ook dit jaar zijn de ontwerpers van Piedi Nudi er weer in geslaagd een prachtige collectiete maken. De laarsjes hebben een fijne loopbare hak en leuke prints. Ook de sneakers zijn natuurlijk heel comfortabel maar vooral erg mooi, met mooie prints en hier en daar een mooie metalic.
      

Je koopt Piedi Nudi bij de Shoebox

Piedi Nudi is te koop in de Shoebox in Beilen en in Meppel. Online kan je het kopen op Topschoe.nl. Als u nog vragen heeft kan u altijd contact met ons opnemen.

Schoenen shop je bij Shoebox in Beilen en op Topshoe.nl