Naar boven
  • Op een werkdag voor 22.00 besteld, morgen in huis
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Gratis verzending boven €50
  • Bel ons op: 0593-525030

Paul Green

Paul Green

Luxe materialen

Het merk Paul Green komt uit Oostenrijk. Het merk is vrij klassiek, maar wel met en eigentijdse twist. Gemaakt van mooie luxe materialen en met een perfecte pasvorm. De collectie bestaat uit een prachtige ‘basis’ pump, die ondanks de hoge hak erg goed zit. Deze pump zit elk jaar in de collectie, altijd in verschillende kleuren maar altijd met de perfecte pasvorm. Ook maken ze prachtige laarzen,  schoenen met hoge en minder hoge hakken en super comfortabele sneakers.
 

Design en pasvorm

De belangrijkste kenmerken van Paul Green zijn het design, de perfecte pasvorm en de mooiste leersoorten. De schoenen zijn gemaakt voor dames die modieuse schoenen willen dragen maar comfort ook heel belangrijk vinden. 

      

Paul Green is te koop bij de Shoebox

Je koopt de schoenen van Paul green bij de Shoebox in Beilen en in Meppel. Ook kan je de schoenen online kopen bij Topshoe.nl. Hier kan je onze totale schoenencollectie online kopen. De schoenen worden gratis verzonden en kunnen zonder kosten retour worden gezonden. Als je nog vragen heeft kun je contact met ons opnemen.

Schoenen shop je bij Shoebox in Beilen en op Topshoe.nl