Naar boven
Shop Gabor bij Shoebox Mode
Shop Gabor bij Shoebox Mode

Gabor bij Shoebox Mode

(34) (34 artikelen)

Familiebedrijf Gabor 

Het familiebedrijf Gabor is gevestigd in Zuid-Duitsland en al sinds 1949 een toonaangevende schoenfabrikant. Gabor schoenen combineert modetrends met een uitstekende pasvorm en kwaliteit. Geen enkele damesvoet is hetzelfde, daarome heeft Gabor mooie en modieuze schoenen met een hoge mate van comfort. Het merk biedt tussenmaten en wijdte maten. 

Heerlijke pasvorm van Gabor schoenen

Elke Gabor schoen wordt opbegouwd rond de leest, deze methode zorgt voor de ideale pasvorm en hierdoor kan de toonaangevende fabrikant mooie kwaliteit schoenen leveren. Dat Gabor de pasvorm van de Gabor schoenen erg belangrijk vindt dat voel je gelijk als je de schoenen aantrekt. Alleen de hoogste eisen die zij stellen heeft Gabor gemaakt tot het merk wat het nu is. Gabor is een van de bekendste merken in Duitsland, maar is ook op de Europese markt erg bekend. 

Gabor bij Shoebox Mode

Gabor is makkelijk via onze webshop te bestellen. Bestel je op werkdagen voor 16.00 uur dan heb je het de volgende werkdag al in huis. Wil je liever persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag. 

✔ Voor 16:00 besteld = de volgende (werk)dag in huis
✔ Gratis verzending bij een bestelling boven de €75,-
✔ 14 dagen retourrecht

Shoebox
Brinkstraat 36
9411 KL Beilen
Tel: 0593 525 030

Outside The Box
Brinkstraat 47
9411 KN Beilen
Tel: 0593 543 521