Naar boven
  • Op een werkdag voor 22.00 besteld, morgen in huis
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Gratis verzending boven €50
  • Bel ons op: 0593-525030

Gabor

Gabor

In 1949 opgericht

In 1949 richten Bernhard en Joachim Gabor in Barmstedt bij Hamburg een schoenfabriek op. De eerste naaimachine wordt geruild tegen het gouden zakhorloge van hun vader. Toen ontdekten ze de California-maakwijze, een maakwijze waarbij je weinig machines nodig hebt. In 1970 hebben ze 1700 mensen in dienst die samen 18000 schoenen per dag leveren aan meer dan 5000 winkels in Europa. Tegenwoordig word het merk door Achim Gabor geleid. Zijn jarenlange ervaring is de basis wat zij omschrijven als ‘Gaborkwaliteit’.

Heerlijke pasvorm

Gabor is een toonaangevende fabrikant die mooie kwaliteit schoenen levert. Naast de nieuwste mode vinden ze de pasvorm ook erg belangrijk, dat voel je gelijk als je de schoenen aantrekt. Alleen de hoogste eisen die zij stellen heeft Gabor gemaakt tot het merk wat het nu is. Gabor is een van de bekendste merken in Duitsland, maar is ook op de Europese markt erg bekend. 

Gabor is te koop bij de Shoebox

Je koopt Gabor bij de Shoebox in Beilen en in Meppel. Online kan je de schoenen kopen via Topshoe.nl. Heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op.

Schoenen shop je bij Shoebox in Beilen en online op Topshoe.nl!