Naar boven
  • Op een werkdag voor 21.00 besteld, morgen in huis
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Gratis verzending boven €50
  • Bel ons op: 0593-525030

Kinderschoenen

Kinderschoenen 

We hebben weer een hele gave collectie schoenen vanaf maat 18 tot en met maat 40, die voordelig zijn afgeprijst! Wij meten altijd eerst de kindervoeten op en gaan dan samen kijken welke schoen het beste bij de voet past. Heb je een paar mooie schoenen uitgekozen, dan mag je natuurlijk nog een cadeautje uitzoeken, want schoenen kopen is een feestje!
Ga je voor stoer of voor sportief? Het maakt niet uit, in onze collectie hebben we veel verschillende modellen dus ook voor jou zit er een mooie schoen bij.

Shoebox is Kidz Shoes Expert         

Kinderen zijn volop in beweging. Lekker spelen en rennen zorgt daarbij ook voor een goede ontwikkeling van de voeten. Een stevig en goed passende schoen is daarbij heel belangrijk. De schoenen moeten niet te ruim, maar ook niet te klein of te smal zijn. Ook moet er rekening gehouden worden met de groei van de voeten. 

Shoebox is niet voor niets de kinderschoenenspecialist:.
* Wij meten altijd beide voeten. Daarbij kijken we naar het eventuele lengteverschil en houden hiermee rekening bij het maatadvies.
* Wij weten hoe de verschillende merken en modellen qua binnenlengte uitvallen.
* Wij hebben verstand van kindervoeten, zodat we een goede match kunnen maken met de juiste schoenen.
* Wij nemen ruim de tijd om te kijken hoe de verschillende schoentjes passen en hoe erop gelopen wordt.
* Wij bieden een zeer ruime collectie in alle maten.

Onze merken voor de herfst/winter


Shoesme, Develab, Red Rag, Bullboxer, Vingino Footwear, Jochie-Freaks, Bo-Bell, Nero Giardini Junior, Freesby, Dr Martens en Giga.


Bent u nieuwsgierig geworden naar onze uitgebreide kinderschoenencollectie? Als je woonachtig bent in de buurt van Meppel of Beilen (of gewoonweg in de buurt bent, dat kan natuurlijk ook) heten we je graag welkom in onze winkels. Shoebox ‘De Wheem’ (Wheem 1) vind je in Meppel. Niet alleen vind je daar mooie dameskleding en schoenen voor het hele gezin, je kunt ook genieten van een lekker drankje of broodje in ons grand café. In Beilen vind je onze andere winkel, Shoebox Mode (Brinkstraat 36-38). We adviseren je graag bij het kiezen van de juiste schoen. Online bestellen kan natuurlijk ook via www.topshoe.nl.