Naar boven
  • Op een werkdag voor 21.00 besteld, morgen in huis
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Gratis verzending boven €50
  • Bel ons op: 0593-525030

Kinderschoenen

Nu bij Shoebox Mode Beilen:

Alle dichte kinderschoenen in de SALE! 50% tot 70% korting. Geen tijd om langs te komen? Shop dan die leuke kinderschoenen op Topshoe


Shoebox is Kidz Shoes Expert         

Kinderen zijn volop in beweging. Lekker spelen en rennen zorgt daarbij ook voor een goede ontwikkeling van de voeten. Een stevig en goed passende schoen is daarbij heel belangrijk. De schoenen moeten niet te ruim, maar ook niet te klein of te smal zijn. Ook moet er rekening gehouden worden met de groei van de voeten. 

Shoebox is niet voor niets de kinderschoenenspecialist:.
* Wij meten altijd beide voeten. Daarbij kijken we naar het eventuele lengteverschil en houden hiermee rekening bij het maatadvies.
* Wij weten hoe de verschillende merken en modellen qua binnenlengte uitvallen.
* Wij hebben verstand van kindervoeten, zodat we een goede match kunnen maken met de juiste schoenen.
* Wij nemen ruim de tijd om te kijken hoe de verschillende schoentjes passen en hoe erop gelopen wordt.
* Wij bieden een zeer ruime collectie in alle maten.Van sneakers tot laars en van trendy boots tot schoenen die tegen een stootje kunnen. Vanaf maat 18 voor de aller kleinste kinds tot en met maat 41 voor de eigenwijze teen. Bij aankoop van een paar schoenen krijgen de kids ook nog een leuk cadeautje mee.

In onze winkel in Beilen hebben wij dit voorjaar onze kinderhoek een opfrisbeurd gegeven, de donkere kasten zijn vervangen door mooi licht hout. Nieuwsgierig geworden, kom dan snel bij ons kijken!

Merken voor voorjaar/zomer:

Shoesme, Develab, Clic!, Vado, Red Rag, Bunnies jr., EB Shoes, Bullboxer, Vingino Footwear, Munich, Wild, Kanjers, Jochie, Mim-Pi en K-Swiss.


Bent u nieuwsgierig geworden naar onze uitgebreide kinderschoenencollectie? Als je woonachtig bent in de buurt van Meppel of Beilen (of gewoonweg in de buurt bent, dat kan natuurlijk ook) heten we je graag welkom in onze winkels. Shoebox ‘De Wheem’ (Wheem 1) vind je in Meppel. Niet alleen vind je daar mooie dameskleding en schoenen voor het hele gezin, je kunt ook genieten van een lekker drankje of broodje in ons grand café. In Beilen vind je onze andere winkel, Shoebox Mode (Brinkstraat 36-38). We adviseren je graag bij het kiezen van de juiste schoen. Online bestellen kan natuurlijk ook via www.topshoe.nl.