Naar boven
  • Op een werkdag voor 21.00 besteld, morgen in huis
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Gratis verzending boven €50
  • Bel ons op: 0593-525030

Diamant dansschoenen


Shoebox Beilen heeft een grote collectie latin-, tango-, salsa-, en oefenschoenen van het wereldberoemde merk Diamant in huis. 

De lange geschiedenis van het Duitse Diamant rijkt terug tot het jaar 1873. Schoenmaker Eberhard Müller is een familiebedrijf gestart wat tot op heden is ontwikkeld tot een moderne en internationale onderneming. Met de productie in Duitsland worden de dansschoenen verspreid over 37 landen verdeeld over vier continenten.

Tijdens het dansen worden de voeten zwaar belast, daarom is een goede schoen met perfecte pasvorm belangrijk. De lichte schoenen en flexibele zolen zorgen daarom voor een goede bewegingsvrijheid. Diamant staat tevens bekend om de goede afwerking en matriaalkeuze. De suède zool zorgt ervoor dat je met veel grip goed over een houten vloer kan bewegen. Zo biedt Diamant stabiliteit en zekerheid tijdens het dansen.

Diamant biedt een verscheidenheid aan modellen in verschillende breedtematen, hakhoogten en kleuren. De damescollectie gaat van maat 35 t/m 43. De herencollectie loopt van maat 38 1/2 t/m 46.

De collectie van Diamant is alleen verkrijgbaar bij de Shoebox in Beilen. laat de schoenen aanmeten door het vakkundige Schoebox-team. Voor vragen over de collectie van Diamant, neem gerust contact met ons op. 

Bestel onze uitgebreide schoenencollectie via www.topshoe.nl