Naar boven

Diamant dansschoenen


Shoebox Beilen heeft een prachtige collectie latin-, tango-, salsa-, en oefenschoenen van het wereldberoemde merk Diamant in huis. 

De lange geschiedenis van het Duitse Diamant rijkt terug tot het jaar 1873. Schoenmaker Eberhard Müller is een familiebedrijf gestart dat zich op de dag van vandaag heeft ontwikkeld tot een moderne en internationale onderneming. Met de productie in Duitsland worden de dansschoenen verspreid over 37 landen verdeeld over vier continenten.

Tijdens het dansen worden de voeten zwaar belast, daarom is een goede schoen met perfecte pasvorm belangrijk. De lichte schoenen en flexibele zolen zorgen daarom voor een goede bewegingsvrijheid. Diamant staat tevens bekend om de goede afwerking en matriaalkeuze. De suède zool zorgt ervoor dat je met veel grip goed over een houten vloer kan bewegen. Zo biedt Diamant stabiliteit en zekerheid tijdens het dansen.

Diamant biedt een verscheidenheid aan modellen in verschillende breedtematen, hakhoogten en kleuren. Onze damescollectie gaat van maat 35 t/m 43.

Laat de schoenen aanmeten door het vakkundige Schoebox-team. Voor vragen over de collectie van Diamant, neem gerust contact met ons op. 

Als je woonachtig bent in de buurt van Beilen, dan heten we je graag welkom in onze winkel

Shoebox
Brinkstraat 36
9411 KN Beilen
Tel: 0593 525 030