Naar boven
  • Op een werkdag voor 21.00 besteld, morgen in huis
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Gratis verzending boven €50
  • Bel ons op: 0593-525030

Grandcafé 'De Wheem' Meppel

De Wheem

Sinds Augustus 2010 hebben wij in Meppel een prachtig Grand Café, in het monumentale pand De Wheem. Bij ons kunt u, van dinsdag tot en met zaterdag,  terecht voor een heerlijk vers gemaakt kopje koffie met appeltaart of met heerlijke huisgemaakte brownie. Op vrijdag en zaterdag kunt u bij ons ook een heerlijk belegd broodje eten. Nieuw op de kaart bij De Wheem zijn de Flammkuchen. Een overheerlijke delicatesse die zijn oorsprong vindt in de Frans/Duitse Elzas. Met een bodem van brooddeeg en een wisselende topping is dit een gerecht dat uitstekend past binnen een gezonde levensstijl. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze menukaart, klik dan hier voor onze kaart te zien.

   
   


High Wine en High Tea

Ook voor een gezellige High Wine of High Tea kunt u bij ons in De Wheem terecht. Elke vrijdagmiddag en zaterdag kunt u bij ons genieten van een gezellige High Tea, een lekker kopje thee en heerlijke vers gemaakte sandwiches en andere lekkernijen. Ook de High Wine staat op onze kaart, onder het genot van een heerlijk glas wijn en wat lekkere hapjes gezellig bijkletsen met vrienden. 

      

Wijnproeven bij De Wheem 

Geniet bij Shoebox van de speciaal geselecteerde wijnen van De Kasteelhoeve. Deze wijnen zijn ook verkrijgbaar in de wijnwinkel bij Grandcafé de Wheem. Voor meer informatie over de Kasteelhoeve, klik dan hier. Wilt u een keer wijn bij ons komen proeven? Ook dat kan, elke zaterdag hebben wij een wijnproeverij waarbij een de lekkerste wijnen mag proeven, daarbij krijg je passende mediterrane hapjes, lekkere kaasjes, fijne worstjes en gemarineerde zalm. 

Wilt u alvast een even binnenkijken bij De Wheem? Kijk dan een hier.
Kom langs bij Shoebox ‘De Wheem’ en laat u verrassen door het enorme aanbod. Wilt u meer informatie? Bel gerust met 0522-820236. 

Graag tot ziens in Meppel!

Shoebox De Wheem
De Wheem 1
7941 LD Meppel
Tel: 0522-820236

Openingstijden:

Maandag Gesloten
Dinsdag 9.30 - 18.00
Woensdag 9.30 - 18.00
Donderdag 9.30 - 18.00
Vrijdag 9.30 - 21.00
Zaterdag 9.30 - 18.00