Naar boven
  • Op een werkdag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €50
  • Bel ons op: 0593-525030

Wolky

Wolky

Hollandse glorie: Wolky

Sinds 1982 heeft het Nederlandse bedrijf Wolky een uitgebreide collectie damesschoenen. Eerst onder de naam WOLKY Nature Line, daarna volgt in 1989 de WOLKY City Line. De collectie is erg uitgebreid van sandalen, schoenen, pumps, klompjes tot laarzen, de collectie van Wolky is groot. Inmiddels heeft Wolky wereldwijd 2000 verkooppunten. 
                                                                                              

De Wolky schoen staat voor comfort

Centraal bij Wolky staat comfort. Dit houdt in een goed voetbed, doordacht ontwerp van leest en pasvorm en een goede materiaalkeuze en afwerking. Ieder seizoen brengt Wolky nieuwe modellen op de markt. Vernieuwend maar altijd met behoud van een kwaliteitsschoen met de herkenbare stijl. Belangrijk voor dit merk is het gebruik van milieuvriendelijke materialen, zoals gerecycled rubber en leer dat aan alle milieueisen voldoet.

Meer van Wolky…

Benieuwd naar de collectie van Wolky? Kom dan langs bij de Shoebox in Beilen en Meppel. Ook online is de collectie verkrijgbaar via de webshop van Topshoe.nl. Hier kan je onze totale schoenencollectie online kopen. De schoenen worden gratis verzonden en kunnen zonder kosten worden geretourneerd. Vragen? Neem gerust contact op.


Schoenen shop je bij Shoebox in Beilen en op Topshoe.nl