Naar boven
  • Op een werkdag voor 22.00 besteld, morgen in huis
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Gratis verzending boven €50
  • Bel ons op: 0593-525030

Vila

Vila

Vila, een familiebedrijf

Het in 1994 opgerichte Vila is al sinds 1975 onderdeel van Bestseller. Het is een familiebedrijf dat haar merk in heel Europa aanbiedt. Ook Object Collecters Item is een onderdeel van Bestseller.
 

Stijl, kwaliteit en trends: dat is Vila

Het doel van Vila is om je een geweldige vrouwelijke look te geven zonder afbreuk aan stijl, kwaliteit en trends te doen. Deze vrouwelijkheid zit in de kleine details van de stoffen en verschillende stijlen. Vila geeft je levenslust! Je uit jezelf door hoe jij je kleedt. Ook dit seizoen heeft Vila een aantal basis items die makkelijk te combineren zijn en je outfit net iets extra's geven. Denk hierbij aan een mooie lang vest, een fijne blouse of een lekkere trui. 

Vila; een verbinding tussen mode en persoonlijkheid


Vila wil een verbinding creëren tussen mode en persoonlijkheid waarbij mode een product is van tijd, plaats en inspiratie. Je uit je persoonlijkheid met de verscheidenheid aan items uit de verschillende collecties. T-shirts, vesten, blouses en broeken zijn allemaal ruim vertegenwoordigd.
 

Koop Vila in The Top

De collectie van Vila is zowel online als in The Top in Beilen verkrijgbaar. Samen met merken als Yaya en Catwalk Junkie kun je bij ons terecht voor een complete modieuze garderobe. Voor vragen neem contact met ons op.


Vila en andere mooie fashion merken shop je bij Shoebox Mode