Naar boven
  • Op een werkdag voor 22.00 besteld, morgen in huis
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Gratis verzending boven €50
  • Bel ons op: 0593-525030

Toms

Toms

One for One

Koop jij een paar schoenen van TOMS, dan schenkt TOMS een paar nieuwe schoenen aan een kind in nood. One for One™. De schoenen die zij weggeven zijn helemaal nieuw en zijn er in verschillende modellen en maten zodat de schoenen ook goed passen. Dus jij koopt een paar nieuwe schoenen en zorgt er voor dat een kind dat ze niet heeft, ook een paar passende schoenen krijgt. 

De bekende instapper

De collectie van TOMS bestaat uit superleuke instappers en sneakers. De instapper word al jaren gemaakt en elk jaar is hij weer heel erg leuk, Ze hebben hem elk jaar weer in andere materialen en printjes. Draag TOMS en voel je stijlvol en trendy, De schoenen staan voor een echt zomers gevoel en dragen heerlijk comfortabel en zijn licht. 

TOMS bij Shoebox

Je koopt deschoenen van TOMS bij de Shoebox in Beilen en in Meppel. Online koop je je schoenen op Topshoe.nl. Hier kan je onze totale schoenencollectie online kopen. De schoenen worden gratis verzonden en kunnen zonder kosten retour worden gezonden. Mocht je vragen hebben, neem dan contact met ons op.

Shop je schoenen op Topshoe.nl