Naar boven
  • Op een werkdag voor 21.00 besteld, morgen in huis
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Gratis verzending boven €50
  • Bel ons op: 0593-525030

SuperTrash

SuperTrash

Olcay Gulsen


Het merk Supertrash koop je bij The Top in Beilen en bij de Shoebox in Meppel. Ook online hebben wij dit mooie merk te koop. De collectie van onze webshop kan verschillen met de collectie in de winkels. SuperTrash is opgericht in L.A. door Ava Rilly, zij is een echte trendsetter. In 2009 heeft Olcay Gulsen het bedrijf overgenomen, door haar is het merk bekender geworden en behoord nu ook tot een van de Amsterdamse fashion labels. Ze heeft een merk gecreëerd waarin je je krachtig voelt. SuperTrash is een merk wat zich vooral richt op vrouwen die er fashionable bij willen lopen.

Glamour en casual


SuperTrash is een vooruitstrevend merk, je kan het heel casual dragen maar er zitten ook mooie chique en trendy items bij. De glamour van L.A. wordt gecombineerd met de juiste urban style. Juist deze combinatie maakt het heel stijlvol en aantrekkelijk voor de energieke en zelfbewuste vrouw die haar persoonlijkheid wil laten zien.

Supertrash bij The Top


Supertrash kan goed worden gecombineerd met merken als Aaiko en de broeken van Circle of Trust. Je koopt SuperTrash bij The Top in Beilen en online bij shoeboxmode.nl. 


Supertrash en andere mooie fashion merken shop je bij Shoebox Mode