Naar boven
  • Op een werkdag voor 21.00 besteld, morgen in huis
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Gratis verzending boven €50
  • Bel ons op: 0593-525030

Shoesme

Shoesme

Baby-Proof

Shoesme heeft verschillende soorten schoenen. Speciaal voor de eerste stapjes hebben zij de Baby-Proof lijn. Deze schoentjes zijn erg flexibel maar hebben wel een goede antislip zool zodat het kindje makkelijk kan leren lopen. Deze schoentjes zijn helemaal afgestemd op de babyvoetjes.

  


Extreme Flex

De volgende stap is Extreme Flex, deze schoenen hebben een heel flexibele zool zodat het kindje makkelijk kan afwikkelen. Shoesme heeft deze zool zelf ontwikkeld na een studie, het zooltje zorgt voor stevigheid bij de hiel, maar is buigzaal bij de bal van de voet.
    

Urban 

Na de Extreme Flex, komt de Urban lijn voor de kindje die het lopen al helemaal onder de knie hebben. De schoenen zijn stevig, maar ook soepel. De collectie bestaat uit leuke sneakers, hoog en laag, voor jongens en voor meisjes. De schoenen vallen op door het materiaal gebruik en de prints die je op het leer ziet.
  

Crepe

Sinds 1999 heeft Shoesme ook de Crêpe Original. Mooie laarzen met een 100% crêpe zool. Stoere, meisjesachtige laarzen met een goede pasvorm. Het voordeel van crêpe is dat het erg slijtvast is, goede demping geeft en zacht draagt.Shoesme bij de Shoebox

Shoesme is verkrijgbaar in de Shoebox in Beilen. Ook zijn de schoenen online te koop via TopShoe.nl. Voor vragen neem contact met ons op.

Schoenen shop je bij Shoebox in Beilen en op Topshoe.nl