Naar boven
  • Op een werkdag voor 22.00 besteld, morgen in huis
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Gratis verzending boven €50
  • Bel ons op: 0593-525030

Shoesme

Shoesme

De juiste schoen kiezen voor baby van 0 tot 2 jaar

Kindjes van 0 tot 2 jaar ontwikkelen zich in deze periode van kruipende baby naar lopende dreumes. In deze eerste jaren is het juiste schoentje enorm belangrijk, daarom heeft Shoesme voor iedere fase de perfecte schoen ontwikkeld. Kies hieronder een schoen die past bij de fase van jouw kleintje:

Liggen en zitten - maat 17 t/m 22

In deze fase ligt je kleintje voornamelijk in de wandelwagen of box of kan je kleintje al zelfstandig zitten en een beetje tijgeren of kruipen. Voor deze fase zijn zachte slofjes ideaal. Een soepele beschermlaag over de kwetsbare voetjes die comfort biedt en de voetjes warm houdt.Staan en stappen - maat 18 t/m 22

Je kleintje trekt zich in deze fase op aan meubels en gaat voorzichtig staan. Eerst nog wat wiebelig, maar steeds steviger. Ook de eerste wankele stapjes worden gezet, bijvoorbeeld langs de muur of met hulp van een handje of een loopwagentje. De eerste stapjes los laten niet lang meer op zich wachten


Leren lopen - maat 19 t/m 24

In deze fase gaat je kleintje van kleine stukjes stappen naar zelfstandig lopen. Het verschil tussen stappen en lopen zit in de afwikkeling van de voetjes. Een eerste loopschoentje helpt jouw kleintje met stevig staan en een goede afwikkeling en buiging van de voetjes.


De juiste schoen kiezen voor kinderen van 2-7 jaar

Is jouw kleintje de babyfase ontgroeid, dan kun je kiezen uit de Shoesme kinderschoenencollectie in maat 20 t/m 35. Shoesme is verkrijgbaar in de Shoebox in Beilen. Ook zijn de schoenen online te koop via TopShoe.nl. Voor vragen neem contact met ons op.

Schoenen shop je bij Shoebox in Beilen en op Topshoe.nl