Naar boven
  • Op een werkdag voor 21.00 besteld, morgen in huis
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Gratis verzending boven €50
  • Bel ons op: 0593-525030

Penn & Ink

Penn & Ink

Penn & Ink: een waar vakmanschap


De prachtige collectie van dit merk kan je in onze webshop kopen, maar ook in de Shoebox in Beilen. De collectie die wij online aanbieden kan verschillen mer de collectie van de winkel. Het verhaal van Penn & Ink is begonnen in de jaren ’60 in Brooklyn New York. De samenwerking tussen designers Maureen J. Penn en Stanley Ink heeft geresulteerd  in een modemerk dat een waar vakmanschap uitdraagt. Penn & Ink gebruikt moderne designs volgens de laatste trends. De Penn & Ink vrouw is zelfstandig, vrijmoedig en een tikkeltje rebels, maar altijd vol medeleven naar een ander. Ze volgt de laatste modetrends op de voet, maar ze creëert ze ook zelf. De stijl van Penn & Ink is casual, sophisticated en innovatief.

Penn & Ink Limited


Ook dit voor jaar hebben wij op onze webshop de Penn & Ink Limited collectie. Elk seizoen ontwerpt Penn & Ink een unieke Limited collectie. Deze collectie bestaat uit mooie basic items, die heel goed gecombineerd kunnen worden met de andere Penn & Ink collecties. Wil je meer Penn & Ink inspiratie of onze eigen favorieten zien? Lees dan onze blog of kijk bij de Shoebox-Looks.

Koop Penn & Ink bij Shoebox Mode


Ben je ook nieuwsgierig naar meer van Penn & Ink? Kijk online of in onze vestiging van de Shoebox in Beilen en laat je daar verrassen, inspireren en adviseren. De collecties van Penn & Ink zijn goed te combineren met Summum en Aaiko.  Voor vragen mag je altijd met ons contact opnemen.


Penn & Ink damesmode online | Shoebox Mode Beilen