Naar boven
Shop Penn & Ink bij Shoebox Mode
Shop Penn & Ink bij Shoebox Mode

Penn & Ink bij Shoebox Mode

(16) (16 artikelen)
Penn & Ink N.Y Bij Shoebox Mode vindt je ook het merk Penn & Ink NY. Het merk is ontstaan in Brooklyn, New York. De naam is een samenvoeging van de ontwerpers, Maureen J Penn en Stanley Ink. De stijl van Penn & Ink is casual en een tikje rebels.

Bij het merk Penn & Ink NY is klassiek het nieuwe cool. Ze hebben prachtige, zachte truien, maar ook voor een stylisch T-shirt ben je bij ze aan het juiste adres. Ben je op zoek naar een elegante, effen broek? Kijk dan eens bij de collectie van Penn & Ink NY.

Penn & Ink NY bij Shoebox Moce

Bij Shoebox Mode vindt je ook het merk Penn & Ink NY. Het merk is ontstaan in Brooklyn, New York. De naam is een samenvoeging van de ontwerpers, Maureen J Penn en Stanley Ink. Samen ontwerpen zij de mooiste artikelen, waarbij ze vooral op kwaliteit en het comfort van de materialen letten. De stijl van Penn & Ink is casual en een tikje rebels.

In de afgelopen tien jaar heeft Penn & Ink NY een heel eigen DNA gekregen. Kleding die comfortabel en kosmopolitisch is, vooral gemakkelijk en comfortabel staan hoog op de eisenlijst. Bij het merk Penn & Ink NY is klassiek het nieuwe cool. Ze hebben prachtige, zachte truien, maar ook voor een stylisch T-shirt ben je bij ze aan het juiste adres. Ben je op zoek naar een elegante, effen broek? Kijk dan eens bij de collectie van Penn & Ink NY.

Comfortabel en stylisch Penn & Ink NY


Penn & Ink is makkelijk via onze webshop te bestellen. Bestel je op werkdagen voor 16.00 uur dan heb je het de volgende werkdag al in huis. Wil je liever persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag. 

✔ Voor 16:00 besteld = de volgende (werk)dag in huis
✔ Gratis verzending bij een bestelling boven de €75,-
✔ 14 dagen retourrecht


Shoebox
Brinkstraat 36
9411 KL Beilen
Tel: 0593 525 030

Outside The Box
Brinkstraat 47
9411 KN Beilen
Tel: 0593 543 521


Penn & Ink damesmode online | Shoebox Mode Beilen