Naar boven
  • Op een werkdag voor 21.00 besteld, morgen in huis
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Gratis verzending boven €50
  • Bel ons op: 0593-525030

Panama Jack

Panama Jack

Made in Spain


Al sinds 1989 produceert Panama Jack de stoere oker gele veterboot. Hij word gemaakt in hun eigen fabriek in het Spaanse Elche. Speciaal ontworpen voor mannen en vrouwen die van avontuur houden. De boots zitten fantastisch, en zien er leuk uit. Inmiddels heeft Panama Jack 9 eigen fabrieken en maken ze meer dan alleen de veterboot. Ze hebben een mooie stoere collectie laarzen en veterboots. En voor de winter zijn deze ook heerlijk warm gevoerd. 


De natuur


Panama Jack vind het erg belangrijk dat er goed word omgegaan met de natuur. Ook vinden ze het belangrijk dat bij de productie van de schoenen de natuur word beschermd en ondersteunen goede doelen en culture ontwikkelingen over de hele wereld.   

    

Panama Jack bij de Shoebox


Je koopt de laarzen en shoenen van Panama Jack bij de Shoebox in Beilen en in Meppel. Online koop je je schoenen op Topshoe.nl. Hier kan je onze totale schoenencollectie online kopen. De schoenen worden gratis verzonden en kunnen zonder kosten retour worden gezonden. Mocht je vragen hebben, neem dan contact met ons op.

Schoenen shop je bij Shoebox in Beilen en op Topshoe.nl