Naar boven
  • Op een werkdag voor 21.00 besteld, morgen in huis
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Gratis verzending boven €50
  • Bel ons op: 0593-525030

Object

Object logo

Object Collectors Items, sinds 2003

Sinds 2003 is Object toegevoegd aan de reeks merken van Bestseller. Het jonge Object is ontstaan in Scandinavië, maar ondertussen is het al verkrijgbaar door heel Europa. Met haar eigen waarneming van mode en trends wordt er een authentiek en uniek beeld gecreëerd.Object: Scandinavische streetstyle


De collecties van Object zijn geïnspireerd op de Scandinavische stijl. Door de streetstyle in combinatie met jeans onderscheidt Object zich met deze identiteit. T-shirts, vesten, blouses en jeans zijn allemaal ruim vertegenwoordigd. Object maakt gebruik van mooie stoffen, applicaties en genaaide details. In combinatie met een vleugje realisme en een modetwist wordt de Scandinavische streetfeel tot leven gebracht. De beat van het moderne stadsleven komt zo tot uiting.

   

Koop Object online en in de winkel


Nieuwsgierig naar de hele collectie van Object? Shop deze online en in de winkel. Bij The Top in Beilen kun je terecht voor de collectie van Object, maar ook van merken als Maison Scotch en Vila. Voor vragen neem gerust contact op met ons.