Naar boven
  • Op een werkdag voor 21.00 besteld, morgen in huis
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Gratis verzending boven €50
  • Bel ons op: 0593-525030

Kyra & Ko

Kyra & Ko

Eigen stijl Kyra & Ko

Sinds de lancering van het merk Kyra & Ko in 2003, is het voor iedereen mogelijk om deze eigen stijl te herkennen. Het ontwerpersduo Kyra Marcopoulos en Lidwien van der Klei weten als geen ander welke rondingen ze benadrukken of verbloemen. De ontwerpsters van Kyra&Ko kiezen elk seizoen zorgvuldig de materialen en kleuren.

Kyra & Ko voor onverwachtse creaties

Kyra & Ko is ontworpen voor de stijlvolle volwassen vrouw die graag haar eigen stijl wil doorvoeren. De getailleerde jurken, rokken en jasjes zijn vrijwel klassiek. Echter voegt Kyra& Ko altijd een onverwachts element toe aan haar ontwerpen dit kan een patroon zijn, maar kan ook een prachtige knoop.

Feestelijk, stoer en/of netjes

Wat ook leuk is aan Kyra & Ko, de jurkjes en blazers zijn heel erg geschikt voor feestjes, maar de blazers zijn ook leuk te combineren met een stoere jeans en witte sneakers.Truien en breisels van Kyra & Ko

De truien en breisels zijn altijd van onkenbare kwaliteit. Ze voelen goed aan op de huid en kennen een elegante snit. Ook bij de truien, vesten en t-shirts is er veel aandacht besteed aan de details. Wat erg kenmerkend is voor Kyra&Ko, is dat bijna alle items in een seizoen gecombineerd kunnen worden. Hierdoor is het mogelijk om alle vesten, jurkjes en shirts met elkaar te matchen. Kyra & Ko maakt dit mogelijk door rekening te houden met kleuren en materialen.Koop Kyra & Ko

Ben je ook nieuwsgierig naar meer van Kyra & Ko? Kom langs bij ons filliaal in Beilen en laat je daar verrassen, inspireren en adviseren.
De collecties van Kyra & Ko zijn goed te combineren met Circle of Trust en Summum. Voor vragen mag je altijd met ons contact opnemen.
Het merk Kyra & Ko verkopen wij al jaren in onze winkels in Beilen en Meppel. En nu ook online!