Naar boven
  • Op een werkdag voor 21.00 besteld, morgen in huis
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Gratis verzending boven €50
  • Bel ons op: 0593-525030

Dr. Martens

Dr Martens

De boots van Dr Martens

De veter boots van Dr Martens zijn wereldberoemd door hun eenvoud en mooie materiaal gebruik. Dr Martens heeft aantrekkingskracht op mensen met een eigen stijl, die echter ook allemaal één ding gemeen hebben: het zijn originele persoonlijkheden die ergens voor staan. Het zijn mensen die zichzelf durven laten zien en daar trots op zijn. Mensen die onderscheidend zijn.
 
  

Voor dames en kids

Wij hebben in onze collectie het originele Dr Martens, de 1460, maar ook de gave chelsea boot. We hebben hem ook in een hele mooie legergroene kleur, een mooie diep rode kleur en de zwarte lak. Maar we hebben ook de kinderschoenen van Dr Martens in onze collectie. Deze hebben we in heel gaaf roze lak! Maar ook de effen zwarte, een leuke zilveren en natuurlijk zwart lak.

Dr Martens bij Shoebox Mode

De kinderschoenen van Dr Martens koop je bij de Shoebox in Beilen. De damescollectie is te koop bij de Shoebox in Beilen en Meppel. Online koop je je schoenen op Topshoe.nl. Hier kan je onze totale schoenencollectie online kopen. De schoenen worden gratis verzonden en kunnen zonder kosten retour worden gezonden. Mocht je vragen hebben, neem dan contact met ons op.