Naar boven
  • Op een werkdag voor 21.00 besteld, morgen in huis
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Gratis verzending boven €50
  • Bel ons op: 0593-525030

Catwalk Junkie

Catwalk Junkie

Catwalk Junkie, een manier van jezelf uitten

Catwalk Junkie is opgericht  in 2009 te Amsterdam. Het team is een groep gepassioneerde en toegewijde vrienden, op zoek naar originaliteit en een manier om onszelf te uiten. We zijn eigenlijk meer als een echt kleine bende. De naam 'Catwalk Junkie' is afgeleid van onze passie van het hebben van een constante oog op de laatste trends en stijlen van de straat, van over de hele wereld. Wij mengen deze inspiratie met creativiteit, persoonlijkheid, houding en een vleugje opstandigheid in ons teamwork.

Houding en stijl, de combinatie van Catwalk Junkie  

Geïnspireerd op de catwalk met een mix van stijl, creativiteit en originaliteit is er een uniek merk op de markt gezet. Catwalk Junkie is voor de vrouw die een statement wil maken. Dit merk kenmerkt zich door stoere t-shirts, vesten en jurken van mooie kwaliteit.

Catwalk Junkie 2018 campagne

Lente 2018 zet Catwalk Junkie de liefde centraal in de campagne. Zonneschijn, stralen, sprankelende kleuren en echte liefde, dat is het thema van Catwalk Junkie. Met deze rode OH LA LA trui of
Let Love Rule blouse, start je liefdevol 2018!

Catwalk Junkie koop je in de winkel en online

De gehele collectie van Catwalk Junkie koop je online en in The Top in Beilen. Andere merken om mee te combineren zijn YAYA en Aaiko. De collectie van de webshop en winkel kunnen afwijken. 
Zijn er vragen, neem dan contact op met ons.

Catwalk Junkie en andere mooie fashion merken shop je bij Shoebox Mode