Naar boven
  • Op een werkdag voor 21.00 besteld, morgen in huis
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Gratis verzending boven €50
  • Bel ons op: 0593-525030

Amsterdams Blauw

Amsterdams Blauw

Het zusje van Maison Scotch


Ook dit seizoen hebben wij de mooie collectie van Amsterdams Blauw op onze webshop en in onze winkel, de collecties kunnen van elkaar afwijken. Amsterdams Blauw is het nieuwste merk van Scotch&Soda. De blauwe kleur komt natuurlijk op verschillende manieren terug, je ziet vintage blauw, felblauw, maar ook groenblauw. De collectie bestaat natuurlijk niet alleen uit jeans. Ze hebben ook mooie sweaters, blouses en shirts. Alles met oog voor detail en stoere wassingen. Zoals altijd is de collectie weer van hoge kwaliteit en heerlijk draagbaar. 

De denimcollectie van Amsterdams Blauw


De denimcollectie van Amsterdams Blauw is geïnspireerd op de kleur verf die in de Gouden Eeuw veel werd gebruikt op het Nederlandse porselein mee te versieren. Alle items hebben een mooie authentieke look. Voor de jeans maken ze gebruik van mooie hippe ontwerpen, met hadwerk details en bijzondere wassingen. Dit samen maakt elke broek helemaal uniek.

Amsterdams Blauw kopen


De damescollectie van Amsterdams Blauw is verkrijgbaar in The Top in Beilen en online. De collectie is goed te combineren met merken als Maison Scotch, Catwalk Junkie en Maryley. Heeft u vragen neem gerust contact op.

Amsterdams Blauw en andere mooie fashion merken shop je bij Shoebox Mode