Naar boven

Aime

(21) (21 artikelen)
Aime

Aime bij Shoebox Mode


Aime is een merk met veel comfort en stijl wat komt uit Rotterdam. Het is een Nederlands bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van productie en design. Een bedrijf opgestart door Kimberly, die als missie heeft een outfit van comfort in slecht één seconde om te draaien naar een echte fashionista. Dit zijn ook gelijk de 2 sterke punten: Mode en comfort. Inmiddels heeft Kimberly haar droom bereikt, haar eigen milieuvriendelijke reiskledinglabel. Aime heeft maar een echte kwaliteit, de beste kwaliteit! Er wordt alleen maar gewerkt met hoogwaardige Travelwear stoffen en andere exclusief geselecteerde premium materialen.

Ben jij op zoek naar de perfect zittende jurk voor in de zomer? Of een lekkere warme trui voor in de winter? Het lichaam van de vrouw staat centraal, dus de pasvorm beweegt met je mee!

Shop jouw favoriete kledingitems van Aime bij de Shoebox in Beilen. Mix&match voor bij elke gelegenheid want in deze kleding voel je je de beste versie van jezelf! Dit komt onder anderen door de milieuvriendelijke producering, en levering.Merk waarden

Aime maakt kleding voor de vrouwen die elke dag op zoveel mogelijk manieren willen multitasken. Hier is natuurlijk kleding met veel comfort voor nodig maar toch fashion. De trends worden niet alleen gevolgd, ook de vrouw wordt gevolgd!


✔ Voor 16:00 besteld = de volgende (werk)dag in huis
✔ Gratis verzending bij een bestelling boven de €75,-
✔ 14 dagen retourrecht

Shoebox
Brinkstraat 36
9411 KN Beilen
Tel: 0593 525 030

Outside The Box
Brinkstraat 47
9411 KL Beilen
Tel: 0593 543 521