Naar boven
  • Op een werkdag voor 22.00 besteld, morgen in huis
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Gratis verzending boven €50
  • Bel ons op: 0593-525030

Aaiko

Aaiko

De creatieve collectie van Aaiko

Het merk Aaiko verkopen wij in de Shoebox in Beilen en op onze webshop. De collectie die wij online verkopen kan verschillen met de collectie in onze winkel. Het Nederlandse merk Aaiko presenteert sinds 2005 creatieve collecties met een designertouch. Het merk richt zich op de modebewuste, avontuurlijke en ambitieuze vrouw. Inspiratie wordt dan ook gehaald uit wereldse reizen en diverse culturen. Het gebruik van diverse prints en kleurgebruik, kenmerken dan ook de collecties.

Aaiko, sterk en geliefd

In het Japans betekend Aaiko sterk en geliefd. Dit is herkenbaar in de keuze van materiaal en pasvorm. Het is een opvallende collectie waar mode en trends worden gecombineerd met verrassende elementen. Hoge kwaliteit in stof gebruik, structuren en texturen is terug te vinden in de uitgebreide collectie van blouses, sweaters en vesten.

Ga voor kleur het najaar in met Aaiko

Wat heeft Aaiko weer een gave collectie voor dit najaar. Een van de trendkleuren dit najaar is roest oranje. Ook heeft Aaiko veel mooie tops, deze zijn nu al heel draagbaar maar makkelijk te combineren met een warm vest.

Koop Aaiko in de winkel of shop online

De collectie van Aaiko shop je bij Shoebox Beilen of online. De online collectie kan afwijken van de collectie in onze winkel. Merken die goed combineren met Aaiko zijn Yaya en Summum. Vragen? Neem gerust contact op.

De mooiste fashion merken shop je bij Shoebox Mode