Naar boven
  • Op een werkdag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €75
  • Bel ons op: 0593-525030

Voorzorgsmaatregelen coronavirus

Voorzorgsmaatregelen coronavirus


In verband met het coronavirus hebben wij de nodige maatregelen getroffen de gezondheid van jou en onze medewerkers te beschermen. We willen je graag informeren hoe wij dit doen. 

We werken op dit moment met minder modeadviseurs in de winkel en wij hebben onze modeadviseurs opgeroepen om fysiek contact te vermijden, gepaste afstand - van 1,5 meter volgens de richtlijnen van het RIVM - te bewaren en regelmatig de handen te wassen. Ook zien wij er op toe dat de klanten zich verspreiden door de winkels.

Wij treffen extra hygiënische maatregelen, zo maken wij de deurklinken, toiletten, pinautomaten en de kledingrekken vaker schoon.Bij de kassa’s gaat onze voorkeur uit naar een pinbetaling.

Medewerkers met verkoudheidsklachten zijn niet aanwezig, heeft u zelf verkoudheidsklachten? Dan zien we u heel graag op een ander moment terug.

Wij houden de besluiten van de overheid goed in de gaten en volgen de adviezen van het RIVM op. Zo hopen wij jou de beste service te kunnen bieden. 

Wil je liever op afspraak komen, ook dit is mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op via info@shoe-box.nl of 0593-525030
Ook is het mogelijk om een persoonlijke box thuis te laten bezorgen, kijk hier voor meer informatie.