Voorjaar - zomer 2022

Door Anouk - 31 januari 2022 -

Simple & Clean

Deze stijl kennen we al van het winter en wordt door getrokken naar dit seizoen. Als nieuwe kleuren zie je binnen dit thema het boter geel, pleisterbeige en de verschillende wit tinten.
De witte tinten worden met elkaar gecombineerd. En er wordt gebruik gemaakt van luxe materialen, hierdoor oogt de mode simpel maar luxe.
Het klassieke katoenen herenoverhemd zie je terug in de damesmode, in een mooie wit of pasteltint.

Er wordt gebruik gemaakt van all-over kant en opengewerkt kant voor een vrouwelijke egde. De broeken kennen dit seizoen een smalle taille en wijde pijpen, gemaakt van zachte materialen. 

Let me go !

Je mag weer gezien worden en dit thema sluit daar naadloos bij aan. Prints gecombineerd met glitters en pailletten. Als inspiratie voor de prints is de oudere Hermes stijl gebruikt, deze prints zie je terug in tops, broeken, jurken.

Verder kenmerkt dit thema zich door de zwaardere pofmouwen om een stoerder beeld te creëren. De neon-kleuren worden gebruikt als accent en de kleding mag een echt kunstobject zijn.

Digital Reality


Dromen … iedereen doet het.
In dit thema is volume the key. Oversized items gemaakt van rijke zachte materialen. Ruffles aan de kleding om extra volume te creëren in rokken, blouses en jurken.
Nieuw dit voorjaar zijn de kortere jasjes die de spijkerjas gaat vervangen.

In dit thema wordt veel gewerkt met transparante details. Een mooie mesh top is hiervan een goed voorbeeld.
Zachtere kleuren spelen hier de hoofdrol en peach is echt de trendkleur binnen dit thema.

Power of Nature

Een ode aan de natuur. Mode geïnspireerd door de natuur. De vormen uit de natuur komen terug in prachtige rijke prints. In de kleuren van de zonsondergang het warme geel, roze en orchidee paars.

 Er wordt gebruik gemaakt van haakwerk en macramé om het natuurlijke gevoel te ondersteunen. En er is veel gebruik gemaakt van linnen en gewassen katoen. Mooie tops, oversized blouses, broeken en jurken. Het draagt fijn, voelt los en geeft een natuurlijk volume.

Ook zie je binnen dit thema de franjes het bewegelijke geïnspireerd vanuit de natuur.