Naar boven
  • Op een werkdag voor 22.00 besteld, morgen in huis
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Gratis verzending boven €50
  • Bel ons op: 0593-525030

Verbouwing De Wheem in Meppel

Door April - 08 mei 2018 -

Verbouwing Meppel naar shop - in - shop.


Onze winkel is sinds maart compleet omgetoverd tot een conceptstore met shop-in-shop van onze merken. Naast dat de winkel volledig anders ingericht is en we een aantal mooie nieuwe merken verkopen, blijven we Summum, Moscow, Mac en Yaya verkopen. Onze Yaya collectie is zelfs uitgebreid met de Yaya Home collectie. Denk hierbij aan trendy accessoires voor in huis.

Nieuwe merken
Onze nieuwe merken zijn Opus, Penn & Ink en InWear. Stuk voor stuk merken met een uitgebreide, draagbare collectie. InWear gaat dit seizoen voor mooie printbroeken en combineren dit met vrouwelijke tops. Bij Penn & Ink kun je terecht voor pakken in draagbare materialen, lekkere t-shirts en sportieve jurkjes. Bij Opus vind je mooie basis-items die goed te combineren zijn met onze andere merken.

Shop-in-shop
Al deze merken hebben dus shop-in-shop bij ons in De Wheem. Je kunt hierbij denken aan een hoek in de winkel waar alles van één bepaald merk hangt. Op deze manier is het nog makkelijker om een leuke set uit de rekken te halen.

Meer paskamers
De ‘oude’ paskamers zijn nog steeds achterin de winkel, maar de spiegel is een stukje gedraaid zodat er meer daglicht binnen komt en de kleuren van de kleding beter zichtbaar zijn. Naast deze paskamers zijn er vier paskamers bijgekomen. Deze vind je voor in de winkel. Zo hoef je nooit te wachten tot er een paskamer vrij is en kun je direct beginnen met passen.

Een andere grote verandering in het uiterlijk van de winkel is dat de kassa verplaatst is. Op deze manier kijk je wanneer je binnenkomt, direct de hele winkel in. Dit zorgt voor een ruim beeld door de hele winkel. De kassa vind je nu aan de andere kant naast de deur bij de wijnbar.

De mooiste schoenen bij De Wheem
Naast de kleding van onze mooie merken, vind je bij De Wheem nog steeds een uitgebreid assortiment aan trendy schoenen en een ruime keuze aan schoenen die geschikt zijn voor steunzolen. Je vindt merken als Via Vai, Floris van Bommel, Piedi Nudi en Gabor.

Zoals je van ons gewend bent, vind je niet alleen de laatste mode op het gebied van kleding en schoenen bij ons in de winkel.
Je kunt nog steeds bij De Wheem terecht voor een lekkere kop koffie, een wijnproeverij of in het weekend een heerlijke lunch.