Trend Blog Najaar '22-23

Door Anouk - 01 september 2022 -
Het is echt zo ver… het weer slaat om. De dagen worden weer korter en kouder.. Tijd voor een nieuwe look, nieuwe kleuren & comfortabele items.

Herfst betekent gekleurd blaadjes aan de bomen, deze prachtige kleuren zie we terug in dit seizoen. Veel mooie combinaties van warme tinten en koele ondertonen. In de mode blijven wel veel zachte natuurtinten zien in combinatie met pastel.

Verder naar de winter met de stijgende gas en energie prijzen zien we kledingstukken die lekker dragen. Natuurlijk zacht en comfortabele stof wat voelt als een tweede huid. Draag een heerlijke oversized gebreide trui. Of ga voor laagjes, hierin zijn er aardig wat opties: we zien de spencer met en zonder col of combineer een blouse met een leuk gilet of bodywarmer.

 

Park Avenue
Work hard and party all night, de qoute die passend is bij dit thema.

 Jij gaat voor chique gecombineerd met een stoere touch. Pakken zijn niet weg te denken binnen dit thema. Gecombineerd met rijk uitgewerkte blouses en kanten details. Vrouwlijk.. maar toch gewaagd. Als kleuraccent wordt veel de kleur goud gebruikt.. het laat je stralen en geeft de chique look.

Lomond
Landelijk en het ruige leven…

Een thema geïnspireerd op het naar buiten gaan en kijken.. de kleuren van buiten zie je dan ook volop terug in dit thema. Veel verschillende tinten groen. Truien met breisels in de naturelle tinten en retro prints in blouses en pakken. Ook zien we de rib broek weer terug komen in het mode beeld, gecombineerd met ruitjes en doorgestikte jassen.


Maison du Monde
Vrouwen van de wereld

Kleur… rood, roze, fris blauw ! Dit thema laat je stralen in kleur. Ook glitter en glamour voor overdag. Feestelijke items gecombineerd met wollige truien en vesten om er een dagelijkse look van te maken. Velvet stoffen met prints die aanwezig zijn en jou een plek geven op de wereld.

Artika
Straatstijl – jeugdig en vernieuwend

Het thema met veel sportinvloeden, stoere boots en paars en oranje als accentkleuren. De kledingstukken zijn veel al oversized of mogen oversized gedragen worden. En een goede jeans mag hierbij niet ontbreken.