Summum - Spring is early

Door Lianne - 06 december 2022 -
De lente is vroeg bij Summum Woman en daar houden we van. Haal de vrolijke en lichte kleuren maar in huis. Summum brengt je met haar nieuwe collectie terug naar de seventies. We zien een retrostyle in een flared broek, waarbij je zelfs kunt gaan voor een totale look want er is een bijpassende top. Wil je iets meer classy, maar wel in dezelfde print? Ga dan voor de pantalon met passende blazer. De blazer is onze echte Summum classic.


Tierelantijntjes

We zien veel rushes, doorscheinede materialen, tierelatijntjes en boho. Kortom: een mix die je niet mag missen. De kleuren zijn vooral bruintinten, paars, geel en de witte neutralen. Ga je naar een feestje en wil je eens nèt iets anders? Neem dan een van de nieuwe blouses van Summum. Ook hier zie je weer de retro-touch. In de lente kan het ook nog wel eens fris zijn. Daarom zjin er ook een paar warmere items aan de collectie toegevoegd. Wij zijn fan van het warme, paarse vest wat er niet alleen heerlijk uitziet maar dat ook echt is. Combineer deze fijne trui met een mooie flared denim voor de casual effect.Oversized

We zien dit voorjaar ook een aantal oversized items, zoals de nieuwe oversized blazer! Van stoer tot verfijnd, deze blazer biedt ruimte in vorm en stijl. De bijpassende pantalon heeft wijde pijpen. Draag de set met een goede hak voor een classy uitstraling. Wil je er juist casual uitzien? Draag dan sneakers onder deze look.

Shop nu de nieuwst collectie!