Summum - EnJOY your personal style!

Door Isa - 23 maart 2023 -
Summum is een uitstekend voorbeeld van een merk met veel 'Joy'.. Kwaliteit gaat voor kwantiteit. Knopen, vouwen en overslaan van bijvoorbeeld jurken zien we ook veel terugkomen. Het totale gevoel van het thema Joy heeft een duidelijke link met een Japandi woontrend, een soortvan scandinavisch design. We hebben het hier natuurlijk over zachte en rustige kleuren maar Summum heeft daarin tegen ook veel verschillende designs op het gebied van patronen. Een streep die terug komt in de kleding is bijvoorbeeld ook niet meer weg te denken.
We zien veel neutrale kleuren van vanille geel, zand tot beige tinten. Het is niet zo dat dit de look wat saai maakt, er is bij Summum bijvoorbeeld gelet op de 'worker style'. Dit is een stijl die in de mix met andere thema's erg chique oogt! Denk bijvoorbeeld aan een mooie blazer met bijpassende broek!

Er zijn uiteraard meerder thema's dan alleen Joy. Je hebt ook het exotische thema Floret, de opvallende couverteur en als laatste het trendthema kingston. Jij, in combinatie met Summum, ready for summer. Laat je inspireren en kom langs in onze winkel om persoonlijk styling advies te krijgen. Zo weet je precies welke kleurthema's goed bij je staan en welke jou persoonlijke voorkeur is!