Naar boven
  • Op een werkdag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €75
  • Bel ons op: 0593-525030

Stay safe, stay positive, take care.

Door Lianne - 27 maart 2020 -
Lieve klanten van de Shoebox,

Het allerbelangrijkste eerst, wij hopen dat het goed gaat met jou. Het voelt wat ongemakkelijk om jou tijdens deze coronacrisis onze nieuwe Shoebox favorieten te laten zien, maar tegelijkertijd hopen we dat onze berichten je afleiding bieden, inspireren en happy toughts brengen.

Wij denken dat het juist en onzekere tijden goed is om positief te blijven, om juist zo veel mogelijk door te gaan met ons leven binnen de kaders die ons nu gegeven zijn.


Natuurlijk nemen wij onze verantwoording en de bijbehorende maatregelen. Onze winkels zijn nog gewoon geopend op aangepaste openingstijden.

We werken op dit moment met minder modeadviseurs in de winkel en wij hebben onze modeadviseurs opgeroepen om fysiek contact te vermijden, gepaste afstand - van 1,5 meter volgens de richtlijnen van het RIVM - te bewaren en regelmatig de handen te wassen. Ook zien wij er op toe dat de klanten zich verspreiden door de winkels.

Wij treffen extra hygiënische maatregelen, zo maken wij de deurklinken, toiletten, pinautomaten en de kledingrekken vaker schoon.Bij de kassa’s gaat onze voorkeur uit naar een pinbetaling.

Medewerkers met verkoudheidsklachten zijn niet aanwezig, heeft u zelf verkoudheidsklachten? Dan zien we u heel graag op een ander moment terug.

Wij houden de besluiten van de overheid goed in de gaten en volgen de adviezen van het RIVM op. Zo hopen wij jou de beste service te kunnen bieden. 


We willen jouw shopervaring zo veilig en plezierig mogelijk laten verlopen. Vind je het fijn om persoonlijk geholpen te worden?
Maak dan een afspraak met ons, bel hiervoor met 0593-525030 of mail naar info@shoe-box.nl

Op Facebook en Instagram showen wij elke dag de mooiste artikelen.

Say safe, stay positive, take care.

Lieve groet,

Team Shoebox & Outside The Box