Naar boven
  • Op een werkdag voor 22.00 besteld, morgen in huis
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Gratis verzending boven €50
  • Bel ons op: 0593-525030

Inkoop winter 2019-2020

Door Lianne - 12 februari 2019 -

Inkoop winter '19


Terwijl de eerste voorjaarscollecties de winkels binnen stromen, zijn wij al weer druk bezig met de inkoop van winter 2019/2020. Een ding is duidelijk, het wordt heel veel kleur, je ziet veel invloeden uit de jaren 70 en heel veel verschillende prints, zoals bloemen, strepen en nog steeds veel panter.

Freebird


Onze eerste afspraak was bij Freedbird, dit merk hebben wij vanaf dit voorjaar nieuw in de collectie. Freebird heeft alleen maar jurkjes in de collectie! En wat zijn ze weer mooi, je ziet veel jurkjes met bloemen prints maar ook de snakeprint en pasleyprint zie je veel. De lengtes gaan alle kanten op, je ziet ze van lang (enkle lengte) tot net boven de knie. Voor iedereen wat dus!SIMPLE.


Onze volgende afspraak was bij SIMPLE, dit merk hadden we tijdens een beursbezoek ontdenkt, en waren er gelijk fan van! SIMPLE is een merk met een verhaal, ze gebruiken alleen puur katoen, modal of wol. Geen synthetische stoffen dus. SIMPLE brengt moderne design terug naar long-lasting kleding. Het is een authentic en tijdloss label dat de focus op high-quality stoffen en details legt.Aaiko


Daarna gingen we meteen door naar Aaiko. Ook bij dit merk zie je volgend winter veel uitbundige print en de ’70 feeling zit hier wel goed! Zo zie je veel bloemenprints, flaire pijp broeken en gave pakken.Yaya


Yaya had een verrassend nieuwe collectie, deze hadden we al een keer met een modeshow van hen gezien, maar nu konden we de stoffen voelen! Het is weer prachtig, mooie zachte kleuren en fijne materialen. Ook zijn we verliefd geworden op de mooie teddy jassen uit hun collectie. Ook had Yaya een gaaf camouflage thema! En natuurlijk niet te vergeten, de Yaya home collectie, die was ook weer erg leuk!Opus


Onze een na laatste afspraak was bij Opus. Dit merk had ook weer een hele mooie collectie. Laten we hopen dat we weer een prachtige zomer krijgen, want er waren veel mooie zomerjurkjes, fijne jeans shorts en ook mooie jumpsuits. Natuurlijk allemaal met de bekende goede pasvorm van Opus.

Taifun


De laatste afspraak was bij Taifun. Het is toch wel erg leuk dat Taifun steeds meer met de mode mee gaat zodat de rijpere vrouw met een grotere maat ook mee kan doen. Bij Taifun zagen we veel leuke blouses met mooie prints, veel jurkjes en goede broeken.

 

Natuurlijk krijgen we eerst nog een fantastische voorjaars en zomer collectie in de winkels en online, maar na al die mooie collecties te hebben gezien krijg je toch bijna weer zin in de winter ;)