Naar boven
  • Op een werkdag voor 22.00 besteld, morgen in huis
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Gratis verzending boven €50
  • Bel ons op: 0593-525030

Alle topmerken in De Wheem in Meppel

Door Roy - 20 februari 2018 - Trends, Events

Opus, Inwear en Penn&Ink; nieuw in De Wheem

Onze winkel is geheel verbouwd en mooier dan ooit. De mooiste mode vind je nu bij ons in een prachtige winkel. Opus, InWear en Penn & Ink zijn nieuw bij Shoebox Meppel. Naast deze merken blijven we ook YAYA, Summum, Moscow en Mac verkopen.

Behalve dat we een aantal nieuwe merken verkopen, is ook het uiterlijk van de winkel veranderd. We zijn namelijk shop-in-shop van de merken die we verkopen. Denk hierbij aan een hoek in de winkel waar alleen Opus, YAYA of Summum hangt. Je kunt het je voorstellen als een aantal kleine winkels, binnenin een grotere winkel.
   

Opus' en Yaya's nieuwste modetrends direct passen

De paskamers zijn nog steeds achterin de winkel. Maar de spiegels is gedraaid, zodat er meer daglicht binnen komt en je kleuren van de kleding nog beter kunt bekijken. Ook zijn er meer paskamers. Zo hoef je nooit meer te wachten tot er een paskamer vrij is en kun je direct beginnen met passen.

Yaya, Summum, Moscow en al onze andere merken hebben meer ruimte

De collecties van de merken die we verkopen, zijn groter. Omdat er per merk meer winkelruimte beschikbaar is, hangt er een grotere collectie in de winkel. We houden contact met de merken en daarom kunnen we specifieke items voor je nabestellen. Ook je favoriete merk damesschoenen blijven te koop in onze winkel!
      

Shop in shops van onze merken Yaya, Summum en de andere topmerken

De stijl die je bij ons in de winkel terug ziet is stoer. We maken gebruik van metaal en hout. Door de eenvoud van deze materialen komen onze collecties het beste tot hun recht. We hopen hiermee dat we een nóg fijnere shop-ervaring kunnen bieden.

De Wheem Conceptstore - Mode Eten & Drinken

Volg je ons al op instagram? #hetgaatgebeurenindewheem